Aktualno

2019

2018

2017

2016

2015

Nova Lipouvska poutica št. 39 Za nami je 23. božični večer - obdaritev novorojencev Utrinki z adventno-božičnega koncerta, tudi na TV-AS Utrinki s prireditve 35 let Moškega pevskega zbora Lipovci Sprejem za starejše krajane Lipovcev Mopz Lipovci na občinski proslavi Ob dnevu generala Rudolfa Maistra Ustanovljen je koordinacijski odbor za projekt Izšla je nova Lipouvska poutica Svet KS Lipovci je opravil 8. redno sejo Novo križno znamenje na lipovskem pokopališču Prenovljen cestni odsek in odvodnjavanje meteorne vode Razstava 23. likovne kolonije IZAK Lipovci je odprta od Na srebrni maši murskosoboškega škofa Izšla je nova Lipouvska poutica št. 37, Tradicionalni mednarodni 13. praznik buč - pozdrav jeseni Svet KS Lipovci je opravil Razpis za kandidatke za kraljico buč 2015/16 Veliki koncert Vlada Kreslina v Beltincih, utrinki 50 let Hokejskega kluba Lipovci Likovna kolonija IZAK Lipovci - že 23. Zelenica v križišču sredinske ulice PGD Lipovci na občinski vaji Gasilske zveze Beltinci v Ižakovcih... Svet KS Lipovci je opravil 6. redno sejo Pomurje in kohezijska politika, LAS pri dobrih ljudeh POMEMBNO: javni razpis za sofinanciranje programov ŠPORTA Rekrutacija 2015 v Beltincih, postavljanje mlaja, kresovanje v Lipovcih 2. nočno tekmovanje PGD Lipovci 30. 3. 2015 je bila opravljena 5. redna seja sveta KS Lipovci skupaj z društvi, klubi... Razstava vezenin Čistilno-ureditvena akcija v Lipovcih je uspela Glasilo podjetja Komuna obvešča glede Bil je sprejem deklet, mater, žena ob žensko-materinskem-starševskem dnevu Tipična slovenska družina na lipovskem odru TD Lipovci vabi na 3. prireditev "GREGORJEVO" Poročilo z gostovanja Hokejskega kluba Lipovci iz Rotterdama (Nizozemska) Opravljena je bila 4. redna seja Sveta KS Lipovci, 9. 2. 2015 KUD LIPOVCI Turistično društvo Lipovci je organiziralo že 20. PUSTNO POVORKO MoPZ Lipovci na občinski proslavi ob slovenskem kulturnem prazniku Vabilo na zbor članov Turističnega društva Lipovci Do 3. 2. 2015 je bil odprt 1. razpis Zavarovalnice Triglav Sv. maša v lipovski kapeli sv. Petra in Pavla (malo proščenje) Gledališka igra ŽENSKO moški SVET in ena TAŠČA Obiskali smo starejše krajane Adventno-božični koncert Obvestilo Društva sv. Petra in Pavla

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

Obvestilo Društva sv. Petra in Pavla

o pobiranju letnega prispevka in načrtih...

Spoštovani!

Rojen je Odrešenik sveta! Naj bo leto 2015 z Njim radostno, mirno in ljubeče. V preteklem letu je Društvo sv. Petra in Pavla s pomočjo dobrotnikov financiralo kamnite križe na zunanjih stebrih poslovilne vežice v Lipovcih. Prav tako je financiralo nakup razpela in kip Device Marije saj je v letu 2015 načrtovano, da se na našem pokopališču postavi znamenje križa. Smo namreč še edina vaška skupnost v Občini Beltinci brez osrednjega znamenja križa na pokopališču. Skupaj z Vami, lipovskimi društvi in dobrotniki gasilcev bomo prav tako prispevali denar za nakup podobe sv. Florijana, ki bo krasila pročelje novega gasilskega doma. 

Razpelo in kip Device Marije bosta na ogled v nedeljo 4. januarja 2015 v lipovski kapeli od 8. do 12. ure, ko bo društvo pobiralo letni prispevek. Prav tako ste povabljeni, da po svojih močeh in željah darujete za izvedbo planiranih načrtov - razpelo, kip Device Marije, križ in podobo sv. Florijana.

Lep pozdrav,

Drago Jerebic, v imenu Društva sv. Petra in Pavla.