Aktualno

2019

2018

2017

2016

2015

Nova Lipouvska poutica št. 39 Za nami je 23. božični večer - obdaritev novorojencev Utrinki z adventno-božičnega koncerta, tudi na TV-AS Utrinki s prireditve 35 let Moškega pevskega zbora Lipovci Sprejem za starejše krajane Lipovcev Mopz Lipovci na občinski proslavi Ob dnevu generala Rudolfa Maistra Ustanovljen je koordinacijski odbor za projekt Izšla je nova Lipouvska poutica Svet KS Lipovci je opravil 8. redno sejo Novo križno znamenje na lipovskem pokopališču Prenovljen cestni odsek in odvodnjavanje meteorne vode Razstava 23. likovne kolonije IZAK Lipovci je odprta od Na srebrni maši murskosoboškega škofa Izšla je nova Lipouvska poutica št. 37, Tradicionalni mednarodni 13. praznik buč - pozdrav jeseni Svet KS Lipovci je opravil Razpis za kandidatke za kraljico buč 2015/16 Veliki koncert Vlada Kreslina v Beltincih, utrinki 50 let Hokejskega kluba Lipovci Likovna kolonija IZAK Lipovci - že 23. Zelenica v križišču sredinske ulice PGD Lipovci na občinski vaji Gasilske zveze Beltinci v Ižakovcih... Svet KS Lipovci je opravil 6. redno sejo Pomurje in kohezijska politika, LAS pri dobrih ljudeh POMEMBNO: javni razpis za sofinanciranje programov ŠPORTA Rekrutacija 2015 v Beltincih, postavljanje mlaja, kresovanje v Lipovcih 2. nočno tekmovanje PGD Lipovci 30. 3. 2015 je bila opravljena 5. redna seja sveta KS Lipovci skupaj z društvi, klubi... Razstava vezenin Čistilno-ureditvena akcija v Lipovcih je uspela Glasilo podjetja Komuna obvešča glede Bil je sprejem deklet, mater, žena ob žensko-materinskem-starševskem dnevu Tipična slovenska družina na lipovskem odru TD Lipovci vabi na 3. prireditev "GREGORJEVO" Poročilo z gostovanja Hokejskega kluba Lipovci iz Rotterdama (Nizozemska) Opravljena je bila 4. redna seja Sveta KS Lipovci, 9. 2. 2015 KUD LIPOVCI Turistično društvo Lipovci je organiziralo že 20. PUSTNO POVORKO MoPZ Lipovci na občinski proslavi ob slovenskem kulturnem prazniku Vabilo na zbor članov Turističnega društva Lipovci Do 3. 2. 2015 je bil odprt 1. razpis Zavarovalnice Triglav Sv. maša v lipovski kapeli sv. Petra in Pavla (malo proščenje) Gledališka igra ŽENSKO moški SVET in ena TAŠČA Obiskali smo starejše krajane Adventno-božični koncert Obvestilo Društva sv. Petra in Pavla

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

Turistično društvo Lipovci je organiziralo že 20. PUSTNO POVORKO

v soboto, 14. 2. 2015

TURISTIČNO DRUŠTVO LIPOVCI

Slike s pustne povorke si lahko ogledate v galeriji: http://lipovci.si/si/galerija/71

                                                                                              

 

OBVESTILO IN VABILO ZA PUSTNO PRIREDITEV 2015

VSEM KRAJANKAM IN KRAJANOM LIPOVEC

Turistično društvo Lipovci organizira v letu 2015 že 20. tradicionalno pustno prireditev.

Pust po starih običajih preganja zimo in v deželo vabi pomlad. In mi mu bomo pomagali.

Vabimo vas, da se udeležite pustne prireditve,  ki bo v soboto, dne 14. februarja 2015 v krajevni skupnosti Lipovci po sledečem razporedu:

  • PUSTNA POVORKA: zbirališče vseh mask bo ob 14.00 uri pri vaškem domu.
    Pohod pustne povorke ob zvokih instrumentov ob 14.30 uri bo v sledeči smeri:

    vaški dom – po ulici za Čreto do slaščičarne Pikapolonica –  prečna ulica pri Kavašovih – vaška kapela in trgovina Jeneš – po sredinski ulici do Gaborovih – prečna ulica proti hišni št. 67/a in križišče pri Lukačevih – okrepčevalnica Na trati (Celec Kristjan) - vaški dom.
  • PUSTNO RAJANJE  bo na koncu povorke v vaškem domu, kjer bomo nagradili najlepše maske, simbolično pa tudi vse prisotne otroške maske. 

Za okrepčilo v  vaškem domu bo poskrbel organizator, za dobro voljo pa  vesele maske naše pustne prireditve.  Pridružite se nam!

Tisti, ki se nam ne boste pridružili v maskah, pričakajte našo pustno povorko na poti. Maske  vas bodo pozdravile, želele srečo, prinesle obilico dobre volje ter poskrbele za  obilno letino. Tudi zaradi tega jih pričakajte. 

BODITE DOBRE VOLJE, SAJ TU JE PUST ŠIROKIH UST.

Opomba: za opremo skupinskih pustnih mask se dogovarjajte z Luk Alojzijo, Lipovci 242! 

         

Lipovci, dne 09. februar 2015                                           Upravni odbor TD Lipovci