Aktualno

2019

2018

2017

2016

2015

Nova Lipouvska poutica št. 39 Za nami je 23. božični večer - obdaritev novorojencev Utrinki z adventno-božičnega koncerta, tudi na TV-AS Utrinki s prireditve 35 let Moškega pevskega zbora Lipovci Sprejem za starejše krajane Lipovcev Mopz Lipovci na občinski proslavi Ob dnevu generala Rudolfa Maistra Ustanovljen je koordinacijski odbor za projekt Izšla je nova Lipouvska poutica Svet KS Lipovci je opravil 8. redno sejo Novo križno znamenje na lipovskem pokopališču Prenovljen cestni odsek in odvodnjavanje meteorne vode Razstava 23. likovne kolonije IZAK Lipovci je odprta od Na srebrni maši murskosoboškega škofa Izšla je nova Lipouvska poutica št. 37, Tradicionalni mednarodni 13. praznik buč - pozdrav jeseni Svet KS Lipovci je opravil Razpis za kandidatke za kraljico buč 2015/16 Veliki koncert Vlada Kreslina v Beltincih, utrinki 50 let Hokejskega kluba Lipovci Likovna kolonija IZAK Lipovci - že 23. Zelenica v križišču sredinske ulice PGD Lipovci na občinski vaji Gasilske zveze Beltinci v Ižakovcih... Svet KS Lipovci je opravil 6. redno sejo Pomurje in kohezijska politika, LAS pri dobrih ljudeh POMEMBNO: javni razpis za sofinanciranje programov ŠPORTA Rekrutacija 2015 v Beltincih, postavljanje mlaja, kresovanje v Lipovcih 2. nočno tekmovanje PGD Lipovci 30. 3. 2015 je bila opravljena 5. redna seja sveta KS Lipovci skupaj z društvi, klubi... Razstava vezenin Čistilno-ureditvena akcija v Lipovcih je uspela Glasilo podjetja Komuna obvešča glede Bil je sprejem deklet, mater, žena ob žensko-materinskem-starševskem dnevu Tipična slovenska družina na lipovskem odru TD Lipovci vabi na 3. prireditev "GREGORJEVO" Poročilo z gostovanja Hokejskega kluba Lipovci iz Rotterdama (Nizozemska) Opravljena je bila 4. redna seja Sveta KS Lipovci, 9. 2. 2015 KUD LIPOVCI Turistično društvo Lipovci je organiziralo že 20. PUSTNO POVORKO MoPZ Lipovci na občinski proslavi ob slovenskem kulturnem prazniku Vabilo na zbor članov Turističnega društva Lipovci Do 3. 2. 2015 je bil odprt 1. razpis Zavarovalnice Triglav Sv. maša v lipovski kapeli sv. Petra in Pavla (malo proščenje) Gledališka igra ŽENSKO moški SVET in ena TAŠČA Obiskali smo starejše krajane Adventno-božični koncert Obvestilo Društva sv. Petra in Pavla

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

Čistilno-ureditvena akcija v Lipovcih je uspela

v soboto 28. 3. 2015

ČISTILNO-UREDITVENA AKCIJA ˝Očistimo KS Lipovci˝              

je bila v soboto, 28. marca 2015, zbirališče je bilo ob 8.30 uri na ŠRC Lipovci.

V sklopu te akcije je potekala tudi delovna akcija na določenih lokacijah v naši krajevni skupnosti: ureditev bankin na cesti Krčevina, urejanje bankine pri kolesarski stezi pri krožišču križ, urejanje bankin na cesti Park Pinkava, nadaljnje urejanje zelenice in krožišča v sredinski ulici. V Vučji jami je ena ekipa preselila klop in koš iz poplavnega območja na drugo primerno mesto, en koš pa bo premeščen v Park Pinkava, prav tako je bilo v Vučji obrezano odvečno rastje ob obali, očiščen je del obale. Akcija v Vučji jami še ni končana in se bo nadaljevala preko javnih del, za lepši izgled lipovskega vodnega bisera pa bo še potrebna kakšna dodatna delovna akcija, kjer smo pri delu pogrešali člane ribiških društev (prisoten je bil samo en).

Preostale skupine so pobirale smeti v samem naselju, kakor tudi v širši okolici, člani športnih klubov so urejali okolico ŠRC-ja.

V Lipovcih se zavzemamo za ohranjanje čistega okolja in narave, zato vas pozivamo vse, da se nam pri čistilno-ureditvenih akcijah v prihodnje pridruži še več krajanov.

 

Po zaključku akcije je organizator sodelujoče pogostil z malico. Hvala vsem SKUPAJ!