Aktualno

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

Zbiramo podatke za spletno stran

KS Lipovci je na seji sveta KS sprejela odločitev, da se bodo Lipovci kot prijeten, urejen kraj, v katerem je aktivno družabno in športno življenje predstavili tudi na svetovnem spletu v okviru lastne internetne strani.

Kot predstavnika društva vas obveščamo, da vam bo brezplačno omogočena predstavitev vašega društva in vaših aktivnosti v okviru internetne strani KS na svetovnem spletu. Prav tako vam bo omogočeno, da boste lahko v prihodnje sami kreirali svoj del internetne strani (društvo, ki ga zastopate), kar pomeni, da boste lahko sami dostopali, dodajali, odvzemali in urejali vsebino vašega društva.

Da bi predstavitev na spletu bila čim bolj zanimiva vas naprošamo, da posredujete čim več materialov, ki lahko obsegajo zgodovino društva, članke, izdelke, dogodke, akcije, člane, uspehe, slike, obvestila….

Po zbranem gradivu, za katerega vas naprošamo, da bi ga bilo čim več v elektronski obliki (teksti v Word obliki, slike v jpg. formatu oz. je če ga ni v elektronski je lahko tudi v pisni obliki, npr. starejši letniki publikacij, članki, slike…), bomo skupaj pripravili predlog vsebine, ki bo objavljena na spletu.

Vse materiale, ki jih imate lahko posredujete na elektronski naslov ks.lipovci@siol.com, oz. v pisni obliki na naslov KS Lipovci ali pa predate kurirju KS Lipovci g. Romanu Joni. Za vse dodatne informacije pa lahko pokličete na 031 683 220 – Slavko Pivar.

V pričakovanju vašega sodelovanja vas lepo pozdravljamo.