Aktualno

2019

2018

2017

2016

2015

Nova Lipouvska poutica št. 39 Za nami je 23. božični večer - obdaritev novorojencev Utrinki z adventno-božičnega koncerta, tudi na TV-AS Utrinki s prireditve 35 let Moškega pevskega zbora Lipovci Sprejem za starejše krajane Lipovcev Mopz Lipovci na občinski proslavi Ob dnevu generala Rudolfa Maistra Ustanovljen je koordinacijski odbor za projekt Izšla je nova Lipouvska poutica Svet KS Lipovci je opravil 8. redno sejo Novo križno znamenje na lipovskem pokopališču Prenovljen cestni odsek in odvodnjavanje meteorne vode Razstava 23. likovne kolonije IZAK Lipovci je odprta od Na srebrni maši murskosoboškega škofa Izšla je nova Lipouvska poutica št. 37, Tradicionalni mednarodni 13. praznik buč - pozdrav jeseni Svet KS Lipovci je opravil Razpis za kandidatke za kraljico buč 2015/16 Veliki koncert Vlada Kreslina v Beltincih, utrinki 50 let Hokejskega kluba Lipovci Likovna kolonija IZAK Lipovci - že 23. Zelenica v križišču sredinske ulice PGD Lipovci na občinski vaji Gasilske zveze Beltinci v Ižakovcih... Svet KS Lipovci je opravil 6. redno sejo Pomurje in kohezijska politika, LAS pri dobrih ljudeh POMEMBNO: javni razpis za sofinanciranje programov ŠPORTA Rekrutacija 2015 v Beltincih, postavljanje mlaja, kresovanje v Lipovcih 2. nočno tekmovanje PGD Lipovci 30. 3. 2015 je bila opravljena 5. redna seja sveta KS Lipovci skupaj z društvi, klubi... Razstava vezenin Čistilno-ureditvena akcija v Lipovcih je uspela Glasilo podjetja Komuna obvešča glede Bil je sprejem deklet, mater, žena ob žensko-materinskem-starševskem dnevu Tipična slovenska družina na lipovskem odru TD Lipovci vabi na 3. prireditev "GREGORJEVO" Poročilo z gostovanja Hokejskega kluba Lipovci iz Rotterdama (Nizozemska) Opravljena je bila 4. redna seja Sveta KS Lipovci, 9. 2. 2015 KUD LIPOVCI Turistično društvo Lipovci je organiziralo že 20. PUSTNO POVORKO MoPZ Lipovci na občinski proslavi ob slovenskem kulturnem prazniku Vabilo na zbor članov Turističnega društva Lipovci Do 3. 2. 2015 je bil odprt 1. razpis Zavarovalnice Triglav Sv. maša v lipovski kapeli sv. Petra in Pavla (malo proščenje) Gledališka igra ŽENSKO moški SVET in ena TAŠČA Obiskali smo starejše krajane Adventno-božični koncert Obvestilo Društva sv. Petra in Pavla

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

Utrinki z adventno-božičnega koncerta, tudi na TV-AS

ki je bil v soboto 19. dec. 2015 ob 17. uri, vaški dom Lipovci

Upokojenski ženski pevski zbor Püngrad iz Kroga pod vodstvom zborovodkinje Anke Suhadolnik se je predstavil poslušalcem z izbranimi pesmimi, nekatere pesmi so pevke zapele tudi v angleščini. Med odmoroma je Moški pevski zbor Lipovci zapel dve pesmi, člana zbora F. C. Caki in Lujz S. sta pa prebrala vsak po eno avtorsko pesem. V drugem delu je občinstvo uživalo v predprazničnih božičnih pesmih. KUD Lipovci se je zahvalil pevkam in zborovodkinji ter jim izročil priložnostno darilo: pesniško zbirko Zavetje za pevke ter zbornik izbranih del letošnje Likovne kolonije Izak Lipovci za zborovodkinjo. Program je povezovala Jerneja. Po programu je sledilo veselo druženje. Slike si lahko ogledate v galeriji. Prireditev je posneta, prispevek bo šel v program TV AS v sredo, 23.12.2015 ob 18. uri v sklopu informativne oddaje Dogodki (kot drugi prispevek po vrsti). Ponovitev oddaje bo še isti dan, torej v sredo ob 20. in 23. uri, ter v četrtek, 24.12.2015 ob 9.30 in 15.30 uri. Po objavi na televiziji bo oddaja naložena še na spletno stran www.tv-as.net.

Spodaj pa je zahvala ene izmed pevk v imenu Ženskega pevskega zbora Püngrad naši domačinki Dominiki Sraka, članici zbora in čestitka Moškemu pevskemu zboru Lipovci ob 35 letnici delovanja : Pozdravljena Dominika, rada bi se Ti iskreno zahvalila za nadvse prijeten vecer, ki si nam ga organizirala, za prijazen sprejem,pogostitev in druzenje. Presenecena sem bila nad obema pesnikoma, res sta oba odlicna.Lepo bi te prosila za besedilo mozeve pesmi * Pod orehom*.Bila mi je zelo vsec, pa se pod tem drevesom sva z Marijo in Vama sedela in prijetno kramljala.Prelistala sem tudi knjizico s pesmimi, in na hitrico preletela besedilo, uzitek jih je bilo prebrati.Ali v tem ponorelem svetu se zivijo ljudje, ki znajo opazovati naravo in svoje plemenite obcutke zliti v besede  ali jih upodobiti na platnu? Imela sem obcutek, da ste Srakova druzina gonilna sila v Lipovcih. V Krogu ne bi dobil moskih za taksen zbor. Prijetno jih je bilo poslusati, s kaksnim zanosom pojejo.Ob jubileju iskrene cestitke!