Aktualno

2019

2018

2017

2016

Utrinki s 24. božičnega večera - obdaritve novorojencev Vabilo na gledališko predstavo PRAZNIČNA MINEŠTRA Svet KS Lipovci PROTI predlogu DARS-a o preimenovanju AC izvoza Izobesimo zastave ob državnih praznikih Izšla je nova Lipouvska poutica št.44 Vabljeni na 24. božični večer - obdaritev novorojencev Pred 10. leti je izšla 1. številka Lipouvske poutice, Obvestilo decembr:) Opravičilo zaradi izpada delovanja spletne strani MoPZ na koncertu Pevskega zbora Püngrad Sprejem za starejše krajane KS Lipovci, slike Razstava 24. Likovne kolonije Izak Lipovci 2016 Svet KS je opravil 12. redno sejo Sveta KS Lipovci, Izšla je nova Lipouvska poutica št.43 Obvestilo Kapelskega odbora Sprejem doktorjev znanosti na Občini Beltinci, 14. mednarodni praznik buč - pozdrav jeseni, MoPZ Lipovci na proščenju pri Srševi kapeli v Beltincih, Odprtje NACIONALNEGA CENTRA ZA HOKEJ NA TRAVI Lipovci Odzivi s tiskovne konference odprtje Nacionalnega centra za hokej na travi VABILO na odprtje Nacionalnega centra za hokej na travi Lipovci Tiskovna konferenca - odprtje Nacionalnega centra za hokej na travi BELTINSKA PALETA, vabilo Prenova hokejskega igrišča poteka po planu Vlogi za sponzorstvo prenove hokejskega igrišča Lipovci Objavljen je zapisnik 10. redne seje Vabilo na 2. sejo GONC HK Lipovci Utrinki 24. likovne kolonije IZAK Lipovci, Zlata maša g. Tratnjeka na LIPOUVSKO PROŠČENJE Izšla je nova Lipouvska poutica št.42 VABILO na 1. sejo gradbenega odbora Nacionalni center za hokej na travi MoPZ Lipovci v Rakičanu in v Bogojini - 2 nastopa Vabilo na na ogled razstave slikarskih del Anna Plachecka Šniadach UTRINKI z razstave PLETENJE IZ ŠIBJA KUD Lipovci s projektom PESEM in KULTURA brez MEJA na REKI (Hrvaška), Svet KS Lipovci je opravil 10. redno sejo Generacija 1998, postavljanje mlaja, kresovanje... Vabilo na ogled razstave TISOČ in ENA NOČ Poročilo z LIPOUVSKE čistilno-ureditvene akcije Razstavna dejavnost društva AQUILA, Izšla je nova Lipouvska poutica št.41, 1. Jurjev pohod po Lipouvski pouti je ODPADEL Dobrodelni koncert Nacionalni center za hokej na travi LIPOVCI Tekmi v hokeju na travi v nedeljo ob 10.30 in ob 14.30 uri Odzivi s tiskovne konference Nacionalni center za HOKEJ na travi VEZILJE iz Lipovec pripravile 5. razstavo izdelkov 4. Gregorjev pohod okrog Vučje jame, Bil je sprejem deklet, mater, žena v KS Lipovci Obujanje spominov na nekdanja kmečka opravila v Lipovcih, Izšla je nova Lipouvska poutica št.40, Obvezno cepljenje psov proti steklini in opozorilo Vabilo na zbor članov KUD Lipovci Svet KS Lipovci je opravil 1. izredno sejo Objavljena je priloga k zapisniku 19. redne seje sveta KS Lipovci iz leta 2013 Delegacija KS Lipovci na obisku vodnega parka Radlje ob Dravi, FORMA V GIBANJU, MoPZ sodeloval v župniji Bakovci PUSTNA PRIREDITEV 2016 Svet KS Lipovci je opravil 9. redno sejo, Prvi razpisi za nepovratna sredstva v letu 2016, prvi rok 12. 2. 2016 Umetna trava za hokej na travi že v Lipovcih MoPZ zapel stanovalcem Doma Janka Škrabana

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

PUSTNA PRIREDITEV 2016

VSEM KRAJANKAM IN KRAJANOM LIPOVEC

TURISTIČNO DRUŠTVO Lipovci organizira v letu 2016 že 21. tradicionalno pustno prireditev.

Pust po starih običajih preganja zimo in v deželo vabi pomlad. In mi mu bomo pomagali.

Vabimo vas, da se udeležite pustne prireditve,  ki bo v soboto, dne 6. februarja 2016 v krajevni skupnosti Lipovci po sledečem razporedu:

  • PUSTNA POVORKA: zbirališče vseh mask bo ob 14.00 uri pri vaškem domu.
    Pohod pustne povorke ob zvokih instrumentov ob 14.30 uri bo v sledeči smeri:

    vaški dom – po ulici za Čreto do slaščičarne Pikapolonica –  Turistična kmetija Jakob –– po prečni ulici (za igriščem) do sredinske ulice– vaška kapela in trgovina Jeneš–- vaški dom.
  • PUSTNO RAJANJE  bo na koncu povorke v vaškem domu, kjer bomo nagradili najlepše maske, simbolično pa tudi vse prisotne otroške maske. 

Za okrepčilo v  vaškem domu bo poskrbel organizator, za dobro voljo pa  vesele maske naše pustne prireditve.  Pridružite se nam!

Tisti, ki se nam ne boste pridružili v maskah, pričakajte našo pustno povorko na poti. Maske  vas bodo pozdravile, želele srečo, prinesle obilico dobre volje ter poskrbele za  obilno letino. Tudi zaradi tega jih pričakajte. 

BODITE DOBRE VOLJE, SAJ TU JE PUST ŠIROKIH UST.

Opomba: za opremo skupinskih pustnih mask se dogovarjajte z Luk Alojzijo, Lipovci 242! 

           

Lipovci, dne, 2. februar 2016                                           Upravni odbor TD Lipovci