Aktualno

2019

2018

2017

2016

Utrinki s 24. božičnega večera - obdaritve novorojencev Vabilo na gledališko predstavo PRAZNIČNA MINEŠTRA Svet KS Lipovci PROTI predlogu DARS-a o preimenovanju AC izvoza Izobesimo zastave ob državnih praznikih Izšla je nova Lipouvska poutica št.44 Vabljeni na 24. božični večer - obdaritev novorojencev Pred 10. leti je izšla 1. številka Lipouvske poutice, Obvestilo decembr:) Opravičilo zaradi izpada delovanja spletne strani MoPZ na koncertu Pevskega zbora Püngrad Sprejem za starejše krajane KS Lipovci, slike Razstava 24. Likovne kolonije Izak Lipovci 2016 Svet KS je opravil 12. redno sejo Sveta KS Lipovci, Izšla je nova Lipouvska poutica št.43 Obvestilo Kapelskega odbora Sprejem doktorjev znanosti na Občini Beltinci, 14. mednarodni praznik buč - pozdrav jeseni, MoPZ Lipovci na proščenju pri Srševi kapeli v Beltincih, Odprtje NACIONALNEGA CENTRA ZA HOKEJ NA TRAVI Lipovci Odzivi s tiskovne konference odprtje Nacionalnega centra za hokej na travi VABILO na odprtje Nacionalnega centra za hokej na travi Lipovci Tiskovna konferenca - odprtje Nacionalnega centra za hokej na travi BELTINSKA PALETA, vabilo Prenova hokejskega igrišča poteka po planu Vlogi za sponzorstvo prenove hokejskega igrišča Lipovci Objavljen je zapisnik 10. redne seje Vabilo na 2. sejo GONC HK Lipovci Utrinki 24. likovne kolonije IZAK Lipovci, Zlata maša g. Tratnjeka na LIPOUVSKO PROŠČENJE Izšla je nova Lipouvska poutica št.42 VABILO na 1. sejo gradbenega odbora Nacionalni center za hokej na travi MoPZ Lipovci v Rakičanu in v Bogojini - 2 nastopa Vabilo na na ogled razstave slikarskih del Anna Plachecka Šniadach UTRINKI z razstave PLETENJE IZ ŠIBJA KUD Lipovci s projektom PESEM in KULTURA brez MEJA na REKI (Hrvaška), Svet KS Lipovci je opravil 10. redno sejo Generacija 1998, postavljanje mlaja, kresovanje... Vabilo na ogled razstave TISOČ in ENA NOČ Poročilo z LIPOUVSKE čistilno-ureditvene akcije Razstavna dejavnost društva AQUILA, Izšla je nova Lipouvska poutica št.41, 1. Jurjev pohod po Lipouvski pouti je ODPADEL Dobrodelni koncert Nacionalni center za hokej na travi LIPOVCI Tekmi v hokeju na travi v nedeljo ob 10.30 in ob 14.30 uri Odzivi s tiskovne konference Nacionalni center za HOKEJ na travi VEZILJE iz Lipovec pripravile 5. razstavo izdelkov 4. Gregorjev pohod okrog Vučje jame, Bil je sprejem deklet, mater, žena v KS Lipovci Obujanje spominov na nekdanja kmečka opravila v Lipovcih, Izšla je nova Lipouvska poutica št.40, Obvezno cepljenje psov proti steklini in opozorilo Vabilo na zbor članov KUD Lipovci Svet KS Lipovci je opravil 1. izredno sejo Objavljena je priloga k zapisniku 19. redne seje sveta KS Lipovci iz leta 2013 Delegacija KS Lipovci na obisku vodnega parka Radlje ob Dravi, FORMA V GIBANJU, MoPZ sodeloval v župniji Bakovci PUSTNA PRIREDITEV 2016 Svet KS Lipovci je opravil 9. redno sejo, Prvi razpisi za nepovratna sredstva v letu 2016, prvi rok 12. 2. 2016 Umetna trava za hokej na travi že v Lipovcih MoPZ zapel stanovalcem Doma Janka Škrabana

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

Poročilo z LIPOUVSKE čistilno-ureditvene akcije

v soboto 16. 4. 2016 se nas je udeležilo le 35 prostovoljcev iz spodnjega seznama. KJE STE DRUGI?

Ja, kje ste pa vsi drugi? Le peščica se vas je opravičila, v Lipovcih nas je čez 1150 duš in le 35 prostovoljcev (med njimi tudi 4 člani Sveta KS Lipovci, organizatorja akcije s predsednikom Dejanom Jakobom na čelu, Franc Cigan, Alojz Sraka in Franc Maučec, seznam vseh udeležencev je TUKAJ) si je v soboto vzelo čas za akcijo, da naredi nekaj družbeno-koristnega, pa tudi pobere "nesnago" (nelegalno odložene odpadke v naravi) za nekaterimi "NEBODIGATREBA", kateri se akcije sigurno niso udeležili.  Pa naj bo, verjamemo, da nas bo prihodnjič VEČ. Slike si lahko ogledate TUKAJ.

Zbirališče je bilo med 8.30 in 9. uro na ŠRC Lipovci, kjer smo se vpisali na seznam udeležencev. Kljub slabi udeležbi smo načrtovano realizirali: navozili in utrdili smo cca 2 km bankin na relaciji "Krčevina - Vučja jama - park Pinkava - regionalka. Bankine smo utrjevali s starim mletim asfaltom, za prevoz je poskrbel Dejan Jakob, predsednik KS Lipovci, za delo smo pa poprijeli v mešani moško-ženski ekipi ročno in sicer z lopatami, grabljami, metlami, utrjevanje pa izvedli s ti. "žabico" Uredili smo park Pinkava, okolico ŠRC-ja, nabrali cca 20 vreč raznih odpadkov v krogu k.o. Lipovci. relacija Vučja jama - regionalka - kolesarska steza mimo SGP Pomgrad - železniška postaja - kolesarska steza - kapelica ob regionalki - pokopališče - vaški dom - Breg - Krčevina - Čreta - ŠRC - Poupava. Med drugim je bil najden tudi stari TV (če bi znal govoriti - bi nam izdal ime lastnika, kateremu bi TV z veseljem vrnili, pristojni organi pa dodali zraven še kakšno darilce v obliki globe). Ob gramoznici Vučja jama smo na spomin na letošnjo akcijo zasadili mlado lipo, katero je sponzorirala Zelena koalicija na predlog Alojza Sraka. Postorili bi lahko še več in še...in še..., če bi nas bilo več...na koncu se je pa potem več kot prileglo piknik okrepčilo, kjer smo z veseljem ugotovili, da smo lahko ponosni na storjeno: da s takimi akcijami ohranjamo in nadgrajujemo lep izgled našega kraja Lipovci in čiste narave, s katero vsi tako radi SOBIVAMO, pa žal za to sobivanje storimo premalo, ker nas je enostavno premalo na takih AKCIJAH. Zato: resno RAČUNAMO na vas... Saj (še) že veste na KOGA!