Aktualno

2019

2018

2017

2016

Utrinki s 24. božičnega večera - obdaritve novorojencev Vabilo na gledališko predstavo PRAZNIČNA MINEŠTRA Svet KS Lipovci PROTI predlogu DARS-a o preimenovanju AC izvoza Izobesimo zastave ob državnih praznikih Izšla je nova Lipouvska poutica št.44 Vabljeni na 24. božični večer - obdaritev novorojencev Pred 10. leti je izšla 1. številka Lipouvske poutice, Obvestilo decembr:) Opravičilo zaradi izpada delovanja spletne strani MoPZ na koncertu Pevskega zbora Püngrad Sprejem za starejše krajane KS Lipovci, slike Razstava 24. Likovne kolonije Izak Lipovci 2016 Svet KS je opravil 12. redno sejo Sveta KS Lipovci, Izšla je nova Lipouvska poutica št.43 Obvestilo Kapelskega odbora Sprejem doktorjev znanosti na Občini Beltinci, 14. mednarodni praznik buč - pozdrav jeseni, MoPZ Lipovci na proščenju pri Srševi kapeli v Beltincih, Odprtje NACIONALNEGA CENTRA ZA HOKEJ NA TRAVI Lipovci Odzivi s tiskovne konference odprtje Nacionalnega centra za hokej na travi VABILO na odprtje Nacionalnega centra za hokej na travi Lipovci Tiskovna konferenca - odprtje Nacionalnega centra za hokej na travi BELTINSKA PALETA, vabilo Prenova hokejskega igrišča poteka po planu Vlogi za sponzorstvo prenove hokejskega igrišča Lipovci Objavljen je zapisnik 10. redne seje Vabilo na 2. sejo GONC HK Lipovci Utrinki 24. likovne kolonije IZAK Lipovci, Zlata maša g. Tratnjeka na LIPOUVSKO PROŠČENJE Izšla je nova Lipouvska poutica št.42 VABILO na 1. sejo gradbenega odbora Nacionalni center za hokej na travi MoPZ Lipovci v Rakičanu in v Bogojini - 2 nastopa Vabilo na na ogled razstave slikarskih del Anna Plachecka Šniadach UTRINKI z razstave PLETENJE IZ ŠIBJA KUD Lipovci s projektom PESEM in KULTURA brez MEJA na REKI (Hrvaška), Svet KS Lipovci je opravil 10. redno sejo Generacija 1998, postavljanje mlaja, kresovanje... Vabilo na ogled razstave TISOČ in ENA NOČ Poročilo z LIPOUVSKE čistilno-ureditvene akcije Razstavna dejavnost društva AQUILA, Izšla je nova Lipouvska poutica št.41, 1. Jurjev pohod po Lipouvski pouti je ODPADEL Dobrodelni koncert Nacionalni center za hokej na travi LIPOVCI Tekmi v hokeju na travi v nedeljo ob 10.30 in ob 14.30 uri Odzivi s tiskovne konference Nacionalni center za HOKEJ na travi VEZILJE iz Lipovec pripravile 5. razstavo izdelkov 4. Gregorjev pohod okrog Vučje jame, Bil je sprejem deklet, mater, žena v KS Lipovci Obujanje spominov na nekdanja kmečka opravila v Lipovcih, Izšla je nova Lipouvska poutica št.40, Obvezno cepljenje psov proti steklini in opozorilo Vabilo na zbor članov KUD Lipovci Svet KS Lipovci je opravil 1. izredno sejo Objavljena je priloga k zapisniku 19. redne seje sveta KS Lipovci iz leta 2013 Delegacija KS Lipovci na obisku vodnega parka Radlje ob Dravi, FORMA V GIBANJU, MoPZ sodeloval v župniji Bakovci PUSTNA PRIREDITEV 2016 Svet KS Lipovci je opravil 9. redno sejo, Prvi razpisi za nepovratna sredstva v letu 2016, prvi rok 12. 2. 2016 Umetna trava za hokej na travi že v Lipovcih MoPZ zapel stanovalcem Doma Janka Škrabana

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

Odzivi s tiskovne konference odprtje Nacionalnega centra za hokej na travi

Hokejski klub Lipovci pred odprtjem nacionalnega centra

avtor: T. K.(vir: http://www.p-inf.si/aktualno/sport/hokejski-klub-lipovci-pred-odprtjem-nacionalnega-c/ - POVEZAVA)

V prostorih Hokejskega kluba Lipovci je bila novinarska konferenca pred sobotnim odprtjem prenovljenega Nacionalnega centra za hokej na travi.

Na konferenci so potek prenove in sobotno odprtje predstavili župan občine Beltinci Milan Kerman, predsednik Hokejskega kluba Lipovci Franc Maučec, kapetan članske ekipe Robert Mesarič in vodja odbora za promocijo prenove igrišča Alojz Sraka. Končna investicija sedanjega igrišča z vodno podlago, edinega tovrstnega v Sloveniji, je znašala 120 tisoč evrov. Kerman je dejal, da ima občina Beltinci v proračunu rezerviranih 90 tisoč evrov za to realizacijo, s klubom pa bodo poskušali pridobiti še kakšna dodatna državna sredstva. Sobotno odprtje Nacionalnega centra za hokej na travi Lipovci se bo pričelo ob 13. uri s turnirjem selekcij U10 in veteranov, ob 18. uri pa bo meddržavna tekma članov Slovenije in Madžarske. Ob 19.30 bo slavnostno odprtje, kjer bodo govorniki Milan Kerman, Franc Maučec in predsednik KS Lipovci Dejan Jakob. V kratkem kulturnem programu bodo nastopili Moški pevski zbor Lipovci, Silvo Gabor ter Luka Sraka in prijatelji. Večer se bo zaključil z glasbo Ansambla Roka Žlindre, že od 16. ure naprej pa bo obiskovalcem na voljo vol na žaru. Naslednje leto naj bi Hokejski klub Lipovci že organiziral evropski turnir državnih reprezentanc in evropsko klubsko prvenstvo Challenge III. Več slik si lahko ogledate TUKAJ.